Med et omfangsrigt repertoire kan Nordsjællands El og antenne udføre de fleste opgaver. På vores hjemmeside tilbyder vi alt i el service, fra mindre opgaver som tilslutninger af lamper og hårde hvidevarer, til opgaver vedrørende el ved nybyggeri og renovering. For private såvel som virksomheder.

Ydermere kan også nævnes tilslutning af varmepumpe, antenneanlæg og justering og udskiftning af paraboludstyr, som nogle af de opgaver elinstallatørerne er kvalificerede til at udføre. Alt sammen til yderst fornuftige priser.

Nordsjællands El og Antennes medarbejdere holder sig også opdateret omkring udviklingen på tv markedet, hvorfor vi kan yde en kyndig rådgivning og vejledning herom ved overvejelser omkring fx kanalløsninger

Kompetent elinstallatør i Hørsholm

Hos Nordsjællands El og Antenne får man sin opgave udført af yderst kompetente elinstallatører, alle faguddannede elektrikere. Vores medlemskab hos Tekniq afspejler seriøsiteten omkring arbejdet, da du herigennem er sikret en garantiordning.

Tekniq er Elinstallatørernes brancheordning og agerer også ankenævn for kunden, skulle denne ikke være tilfreds med det udførte arbejde.