Kvalitetsbevidst elinstallatør i Hillerød

Nordsjællands El og Antenne er et kvalitetsbevidst firma i Hillerød. Medarbejderne er alle faguddannede elektrikere der vægter kvaliteten i deres arbejde højt, hvilket afspejler sig i deres medlemskab hos Tekniq – El installatørernes brancheorganisation – der yder en garantiordning for kunden og agerer som ankenævn, skulle der opstå utilfredshed omkring det udførte arbejde.

Elinstallatører i Hillerød har bl.a. speciale i paraboler

El installatørerne i Hillerød udfører alle opgaver inden for faget, fra eftersyn, reparationer til nyinstallationer. Dette gør sig gældende for store opgaver så som nybyggeri, tilbygning og renovering, til mindre opgaver så som ophængning af lamper og tilslutning af hårde hvidevarer.
 
Desuden udfører vi også opgaver så som justering og udskiftning af paraboler til fordelagtige priser, og er behjælpelige med at finde nye løsninger hvad angår kanaler og abonnement. El installatørerne holder sig opdateret på hvad der sker på tv markedet og kan derfor rådgive og vejlede i henhold til kundens krav og ønsker og hvad der findes af tilbud og udbud på markedet.
 
Vores ekspertise favner også installering af varmepumpe, antenneanlæg, Custom Sound og strålevarme samt servicering af disse, og salg af diverse materialer indenfor ovenstående områder. Alt sammen udføres hos private såvel som hos virksomheder og landbrug.